Om uw pensioen te laten storten op de rekening van iemand anders is een gelegaliseerde machtiging noodzakelijk. Weet u niet hoe het eruit moet zien? Geen nood. U kunt voortaan  uw eigen machtiging opmaken aan de hand van het voorbeeld dat wij hebben geplaatst op onze website. Nadat u het heeft laten legaliseren dient u het in tezamen met een recent bankafschrift en uw ID kaart.

Op de website kunt u tegenwoordig ook een formulier downloaden dat u kunt gebruiken als u een ander rekeningnummer wenst te gebruiken of van bank bent veranderd. Dit formulier kunt u invullen en versturen met toevoeging van een bankafschrift van de nieuwe bankrekening en uw ID kaart.

Op de website van het PFS kiest u voor ‘Pensioenaanvragen’. Vervolgens zoekt u op deze pagina naar het veld genaamd: ‘Downloads’. Daar vindt u niet alleen bovengenoemde formulieren, maar ook onze pensioenaanvraag formulieren, een model intree- en uittreebericht, en u heeft hier ook de mogelijkheid om uw attestatie de vita via de website te uploaden.