Een belangrijke doelstelling van het Pensioenfonds Suriname is dat wij de dienstverlening naar onze cliënten steeds verder professionaliseren. Mede met het oog op de huidige covid-19 situatie hebben wij onze digitale dienstverlening zodanig aangepast, dat wij steeds meer diensten op afstand kunnen aanbieden.

Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om via onze website, naast de reeds bestaande informatie, toegang te krijgen tot uw (financiële) pensioeninformatie.

Om toegang te krijgen tot bovenstaande overzichten, dient u zich eerst te registreren. Voor de registratie is er een speciaal registratieformulier namelijk, aanvraagformulier pensioenoverzichten. Dit formulier kunt u downloaden van onze website of persoonlijk afhalen bij de balie van ons kantoor aan de Hofstede Crull’laan no. 4, hoek Mauriciusstraat.

Het ingevulde aanvraagformulier kunt u persoonlijk indienen bij de balie samen met een kopie van uw ID kaart of paspoort. Indiening kan ook via WhatsApp op het nummer 8930074 of via e-mail op info@pensioenfondssuriname.org.

Na de registratie krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord opgestuurd, waarmee u kunt inloggen op de website.