Voor het bemachtigen van een financiële verklaring van uw pensioen hoeft u niet meer uit huis. U kunt dit nu op elk moment van de dag vanuit uw luie stoel en ook nog kosteloos op de website van het Pensioenfonds Suriname downloaden.

Hiervoor dient u zich weliswaar eerst te laten registreren. Een belangrijke voorwaarde voor de registratie is dat de aanvrager over een email-adres beschikt. Het aanvraagformulier is via deze link te downloaden: https://pensioenfondssuriname.org/…/Aanvraagformulier….

Vervolgens vult u het in en dient u het wederom in samen met een kopie van uw legitimatiebewijs. Uw gegevens zullen dan worden ingevoerd in ons systeem en uw inloggegevens zullen naar u worden gemaild. U krijgt dan een gebruikersnaam en een wachtwoord, waarmee u op elk moment via de website van het Pensioenfonds Suriname kan inloggen en een financiële verklaring kan bezichtigen of uitprinten.

Het formulier voor registratie kunt u natuurlijk ook afhalen op ons kantoor aan de Hofstede Crull’laan no. 4, hoek Mauriciusstraat of via één van onze andere communicatiekanalen aanvragen.

Een belangrijke doelstelling van het Pensioenfonds Suriname is dat wij de dienstverlening naar onze cliënten constant verder professionaliseren. Wij vinden het in dit kader ook belangrijk dat wij onze diensten op afstand kunnen aanbieden aan onze cliënten.